Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NFS MW

Stílus
Verseny

Fejlesztõ
EA GAMES

Platform
-Game Boy Advance
-GameCube
-Nintendo DS
-PC CD
-PlayStation2
-PSP
-Xbox


ÉBREDJ AZ ÉGETT ASZFALT ILLATÁVAL ÉS A TILTOTT UTCAI VERSENYEK IZGALMÁVAL!

A Need for Speed Underground sorozat készítõinek új játékában, a Need for Speed Most Wanted-ban lehetõséged van minden idõk leghírhedtebb és legkeresettebb utcai versenyzõjévé válni. Az illegális utcai versenyek, a tuning-opciók sosem látott, széles választéka és a Hollywood legnagyobb üldözési jeleneteit felülmúló rendõrségi hajszák izgalma garantálja, hogy a Need for Speed Most Wanted minden játékos kedvence legyen idén télen. Riválisaid legyõzésével, a rendõrség kijátszásával és sok száz mérföldnyi pálya meghódításával küzdheted fel magad a Feketelista élére.

Ha a leghírhedtebb versenyzõvé akarsz válni, hírnevet kell szerezned és fel kell építened Rap Sheet-edet, mégpedig az utca legjobb versenyzõivel szemtõl szembe vívott fogcsikorgató, kemény küzdelemben, ráadásul közben merész, nyaktörõ trükkökkel kell leráznod az utakon járõrözõ zsarukat is. A játékosok számos taktikát bevethetnek, hogy megszabaduljanak a rendõrségtõl, ellenfelüket pedig hátrahagyják kipufogógázt szagolni.

A Need for Speed Most Wanted egy sor vadonatúj járgányt is felvonultat, a feltuningolt batároktól a legmodernebb szuperverdákig. Kedvedre módosított autódban akármilyen jármûosztállyal megmérkõzhetsz. Idén õsszel az utca lesz a játszótered.


Fõbb jellemzõk
Széles utak, széles világ
Légy a leghírhedtebb utcai versenyzõ és hódítsd meg a legváltozatosabb versenypályákat a gyártelepektõl a város szívéig! A játék során a környezet lehet a barátod, de az ellenséged is. A játékosok megismerhetik az összes útlevágást, valamint kihasználhatják a forgalmat és az elpusztítható környezeti objektumokat is.

Vadonatúj játékmenet
A Need for Speed Most Wanted új és izgalmas játékmenettel gazdagodott, amiben helyet kap a rendõrség taktikus lerázása, az ügyességedet próbára tevõ elkerülési technikák alkalmazása és a tiltott utcai versenyzés.

Személyre szabható megjelenítés
Akár a zsaruk dolgát akarod megnehezíteni, akár csak fel akarod dobni verdád kinézetét, a Need for Speed Most Wanted szinte végtelen lehetõségeket tartogat.

Feketelista
Ha belépsz az illegális utcai versenyek világába, a legjobb versenyzõkkel kell megmérkõznöd, hogy tiszteletet vívj ki és felküzdd magad a Feketelista élére.

Rap Sheet
A játékosok rekordok megdöntésével, kihívások teljesítésével és a rendõrségi jármûvek, taktikák és eszközök kicselezésével építhetik fel Rap Sheet-jüket.

Teljesítményhangolás
Nem tudsz legyõzni egy sportkocsit? Vonulj vissza menedékedbe és tuningold fel a verdát, hogy bármilyen jármûosztállyal szemben megállja a helyét!

A grafikai megjelenítés következõ generációja
A következõ generációs konzolra kifejlesztett Need for Speed Most Wanted új fogalmakat vezet be a videó-játékok képi megjelenítésében. A normál mapping és a valósidejû megvilágítás technikái a grafikai élményt a piacon szereplõ bármelyik verseny-játék fölé emelik.

Online verseny
A Need For Speed Most Wanted játékban az online funkció elérhetõ Xbox 360, Xbox, PlayStation2 és PC platformon.